Wednesday, June 11, 2014

Teh Tarik Place @ NU Sentral

Assalamualaikum...

Ini kisah Jumaat last week. Aku dan Syafreena ke NU Sentral pada masa rehat. Memang dah lama plan nak ke sana. Cuma hari tu baru ada kesempatan nak pergi. 

Hajatnya nak makan-makan di Tony Roma's tapi disebabkan semua restoran penuh time tu, kitorang pun survey kat area ground floor tu dan ternampak Teh Tarik Place. Menarik ni sebab pernah juga tengok dalam Sembang Teh Tarik yang Dato' AC jadi MC tu.

Kitorang dah tak fikir panjang memandangkan waktu dah dekat pukul 1.30pm. Lepas order dan bayar, kitorang duduk dan tunggu makanan sampai. Sambil tu menyembang pelbagai cerita. Seronok. Dengan angin yang bertiup sepoi-sepoi. Memang santai sangat.

Ni menu yang aku dan Syaf order. Nasi goreng kampung dan mihum kari. Sedap tau. Harga pun sangat affordable. Bolehlah repeat lagi tambahan service pun bagus.


Dah kenyang, jom balik ofis..hahaha

Okay...till we meet again

12 comments:

My friend say: