Wednesday, June 11, 2014

Teh Tarik Place @ NU Sentral

Assalamualaikum...

Ini kisah Jumaat last week. Aku dan Syafreena ke NU Sentral pada masa rehat. Memang dah lama plan nak ke sana. Cuma hari tu baru ada kesempatan nak pergi. 

Hajatnya nak makan-makan di Tony Roma's tapi disebabkan semua restoran penuh time tu, kitorang pun survey kat area ground floor tu dan ternampak Teh Tarik Place. Menarik ni sebab pernah juga tengok dalam Sembang Teh Tarik yang Dato' AC jadi MC tu.

Kitorang dah tak fikir panjang memandangkan waktu dah dekat pukul 1.30pm. Lepas order dan bayar, kitorang duduk dan tunggu makanan sampai. Sambil tu menyembang pelbagai cerita. Seronok. Dengan angin yang bertiup sepoi-sepoi. Memang santai sangat.

Ni menu yang aku dan Syaf order. Nasi goreng kampung dan mihum kari. Sedap tau. Harga pun sangat affordable. Bolehlah repeat lagi tambahan service pun bagus.


Dah kenyang, jom balik ofis..hahaha

Okay...till we meet again

12 comments:

  1. Replies
    1. haah kak..kopok tu juga paling sedap

      Delete
  2. Replies
    1. nanti ada masa kita pegi ya kak sue

      Delete
  3. Replies
    1. kan Maria. keropok tu pembangkit selera

      Delete
  4. kami pun dah biasa makan nasi dengan keropok . mmg sedap .

    ReplyDelete
    Replies
    1. QV, kalau kat rumah saya rajin juga buat begitu

      Delete
  5. makan kepok ngan nasi memang sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama. isk isk..dah teringin pula

      Delete

My friend say:

Nuff Ads