Tuesday, June 10, 2014

SYS a.k.a. Selasa Yang Sibuk

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat petang semua. Huh...tarik nafas dalam-dalam. Hari ni hari busy sedunia. Since pagi dah busy. Pepagi tadi ke SPA kerana ada urusan yang perlu diselesaikan. Habis urusan kat sana patah balik rumah.

Setelkan pula urusan kat rumah. Target nak ke ofis dalam pukul 11am sebab time off je pun hari ni. Tawakal je la kalau sampai ke tak ofis sebelum pukul 12pm. Dengan tak makan lagi. Haih...lapar perut kita tau. 

Ni pun curi-curi masa update kejap blog. Sementara ada 5 minit rehat jap. Baru lepas makan. Kang malam ada hal lain pula. Tapi aku akan cuba blog walking mana yang sempat ek. 

Jumpa lagi malam kang...

Okay...till we meet again

10 comments:

My friend say: