Tuesday, June 10, 2014

SYS a.k.a. Selasa Yang Sibuk

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat petang semua. Huh...tarik nafas dalam-dalam. Hari ni hari busy sedunia. Since pagi dah busy. Pepagi tadi ke SPA kerana ada urusan yang perlu diselesaikan. Habis urusan kat sana patah balik rumah.

Setelkan pula urusan kat rumah. Target nak ke ofis dalam pukul 11am sebab time off je pun hari ni. Tawakal je la kalau sampai ke tak ofis sebelum pukul 12pm. Dengan tak makan lagi. Haih...lapar perut kita tau. 

Ni pun curi-curi masa update kejap blog. Sementara ada 5 minit rehat jap. Baru lepas makan. Kang malam ada hal lain pula. Tapi aku akan cuba blog walking mana yang sempat ek. 

Jumpa lagi malam kang...

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. biasala time-time keje ni kena curi2 sket update tapi tak leh lama la

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak..kadang rasa bersalah pun ada ni

      Delete
  2. chaiyok2...ada 3 hari nak weekend...hehe

    ReplyDelete
  3. Dalam bz tu sempat lagi update belog yer... cayokk :D

    ReplyDelete
  4. All the best..semoga semuanya berakhir dengan baik ya...

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads