Monday, June 16, 2014

Sesi Persekolahan Dah Buka Semula

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat pagi semua. Hmm..serious ek, selama dua minggu ni memang aku rasa heaven je bila nak datang ofis. Mana tidaknya, jalan raya begitu lancar sekali. Langsung tak jem. Keluar rumah pukul 710am pun boleh sampai ofis dalam pukul 745am. See? Sekejap je kan.

Kalau hari biasa, mau lambat thumbprint nanti. Kalau hari biasa, keluar awal pun ada dekat sejam juga aku drive pepagi buta tu. Seronok sangat kalau musim cuti sekolah dan perayaan sebab jalan raya lengang sikit. Aman je drive pepagi. Balik kerja pun tak jem tau. Itu yang paling best tu.

Tapi nak buat macam mana kan? Kalau hari-hari cuti kang budak-budak tak belajar pulak kang. Hahaha. Siapa nak jawab tu? Ini bukan merungut tau, sekadar nak meluah rasa hati je. Hahaha

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. salam ainim selamat bertemu kembali di dunia blog..dah lama lya tak berkunjung ke cne..ainim sihat??? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Lya. YEay!!! Lya dah datang rumah kita. Alhamdulillah dear, sihat je kat sini

      Delete
  2. assalamualaikum kak..
    selamat pagi.. :)

    betul tu.. kat sini cuti sekolah senyap sunyi je dalam kem ni. bila dah start sekolah pagi2 dah dengar bunyi trak tntera ni bawak budak2 sekolah.

    *kak, sambal tu yang saya test buat tuk suami seminggu masih rangup. tapi kena simpan dalam bekas yang tutupnya ketat la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mimie. hehe. ya ke mimie? Budak2 naik trak tentera? Benda baru ni akak dengar

      Delete
    2. Laaa.. Akk xpnh tgk eh.. Dr dulu lg ada kak.. Klau zman sy sek dulu, trak polis sllu angkut bdak sekolah.. Kdng dorang pnggil feri sekolah.. Hehe

      Delete
  3. aah kan, time cuti sekolah jalan lenggang je. i like!

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads