Monday, June 30, 2014

Senyumlah

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Alhamdulillah, hari ini agar segar sikit walaupun tak cukup tidur. Hehehe. Mungkin sebab umur dah meningkat setahun lagi, jadi aku cuba untuk sentiasa gembira dengan setiap yang aku ada dalam hidup ini. Hidup aku tak pernah sempurna tapi aku tetap bersyukur dan rasa bahagia dengan apa yang aku ada.

Cuma, kalau aku bergembira, takkan nak gembira sensorang kan? Aku nak juga orang-orang disekeliling aku pun gembira dan bahagia. Lately ni aku dapat berita yang kurang gembira daripada orang disekeliling aku. Nak bagitau aku simpati, no..I'm not that kind of person yang akan bagitahu setiap orang yang aku simpati dengan setiap yang terjadi dalam hidup mereka. Aku memang jenis tak berapa reti nak tunjukkan rasa simpati. Apa yang aku mampu buat ialah berdiam diri dan berdoa dari jauh. 

Tapi aku ada kiriman dari instagram aku khas buat kalian semua. Harap mampu bantu korang untuk ukirkan sebuah senyuman ya.


Nak tahu lebih lanjut, korang buka je instagram aku tapi jangan ambil gambar tanpa izin aku dah la ya.

Okay...till we meet again

11 comments:

  1. Senyumla selalu supya awet muda he..menabung pagi cne :)

    ReplyDelete
  2. salam ainim ehe..nahh senyuman untuk awk ... ^______________________^

    p.s menabung promoted content :)))

    ReplyDelete
  3. perghhh...Anim ada instagram :P

    hidup tu biasanya mmg tak pernah lekang dr masalah...atas kita nak usaha mcam mana :)

    ReplyDelete
  4. senyum sokmo kak ainim hehe...senyuman ni ubat mujarab tika kita tgah berduka hehe...

    ReplyDelete
  5. apa pun dugaan dan ujian..senyum dan bertabahlah..:D

    ReplyDelete
  6. Senyum.. Tak perlu kaya pape sbb puasa kna kurgkn ckp.. Hihi

    ReplyDelete
  7. hidup nih kita tak kan rasa sempurna selagi kita tak mensyukuri dan hargai apa yang ada di sekeliling kita.. senyum lah kak ainim..:)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads