Sunday, June 01, 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

Assalamualaikum...


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
| Ceritakan di sini |

Keistimewaan blog sendiri - 
| Ceritakan di sini | 

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..
Aku mula mengenali blog abang Eraz ni since tahun 2012 tak silap aku. Pada awal mengenali blog ini aku dah mula suka kerana blog yang ringan dan simple serta entri-entri yang menarik. Entri yang diterbitkan pun tidaklah berat topiknya. Lebih kepada kisah peribadi dan cerita kehidupan beliau sendiri. 

Pada aku, blog Eraz Fadli ini sentiasa segar dengan entri-entri terkini walaupun tuan blog mempunyai corak kehidupan yang agak padat. Kagum aku pada beliau. Blog ini juga punya ranking yang baik dalam Alexa Malaysia dan protege kepada blogger popular Kak Mia Liana ini juga sentiasa menunjukkan prestasi yang baik. 

Aku sendiri mengenali Abang Eraz ni sejak menjadi protege Kak Mia Liana awal tahun ini. Memang abang Eraz kuat berusaha untuk pastikan blog beliau sentiasa ada entri terkini. Info-info yang menarik, ringkas dan padat pun boleh diperolehi daripada blog ini selain rajin juga berkongsi kata-kata mutiara. Ini yang paling aku suka sebenarnya. 

Haa..korang pula macam mana? Jom join segmen ni

Okay...till we meet again

7 comments:

  1. selamat bersegmen kak ainim..
    husna tak join lg..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. singgah tinjau-tinjau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama ^^
    good luckkk :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads