Friday, June 27, 2014

Say YES to VSNOW Shah Alam

Assalamualaikum...

Aku sebenarnya excited ni tau sebab jenama shawl kegemaran aku, ShawlbyVSnow dah buka outlet kat Shah Alam. YEAY!!!! Bermula hari ini 27 Jun 2014 dan esok 28 Jun 2014 kiranya grand opening la. Ala..aku ni kan memang penggemar Shawlbysnow. Mestilah excited sikit.

Aku dah bagitau cik kembar and guess what, she yes to Vsnow Shah Alam! YEAY!!! Makanya esok aku nak pergi sanalah. Nak pergi tengok shawl-shawl baru yang ada dan ada juga nak beli shawl dan inner kiriman kawan ofis. Excited tak terhingga sampai rasa tak sabar nak tunggu esok.
Kalaulah dapat jumpa owner VSNOW ni sekali kan best? Heheheh

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. Wah.. Peminat setia ea ainim...

    ReplyDelete
  2. huhu..exitednya nk beli shawl..

    ReplyDelete
  3. Cantik yer shawl nyer? jauh laa Shah Alam... hehehe... nak seribu daya kann... :D

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan ainim, ika follow blog ainim 497 :)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads