Monday, June 09, 2014

Santai Kat Fuel Up Burger

Assalamualaikum...
Burger

Sebagai seorang yang suka jalan-jalan cari makan macam aku ni, terjah tempat baru memang best tau. Sentiasa jadi kegembiraan buat aku. Haa..bab makan memang laju je.

Nak jadi cerita, lepas je selesai sesi teman cik kembar shopping kat Hijabi Flea Market tu, kami semua yang memang dah lapar gila-gila ni meneruskan acara jalan-jalan petang ahad tu. Memandangkan kami ni langsung tak fasih jalan kat area Shah Alam tu, jadi kami buat keputusan untuk ke Cyberjaya sahaja.

Sampai je kat Cyberjaya, destinasi kami of course la Shaftbury Square. Kat situ kan banyak kedai-kedai makan yang best. Mulanya nak ke Tappers je tapi terus tukar plan bila terpandang Fuel Up Burger. Huiyoo...macam best je. 
Burger

Okay..kat Fuel Up burger ni, konsep order dan bayar diamalkan. Dah setel order dan bayar, korang akan diberi resit dan kat resit tu ada nombor giliran. Once order siap, nombor tu naiklah. Simple je. Menariknya kat Fuel Up burger ni ialah konsep santai diterapkan dimana korang boleh juga spend time kat situ sambil bermain permainan seperti, sahiba, dam ular, chess dan scrabble. Menarik kan?

Kami pun tak lepas peluang la nak cuba main tapi....sudahnya give up sebab asyik kena makan ular je. Apa pun tak boleh. Oh ya, kat bawah ni aku share sedikit gambar menu dan apa yang kami order.
Fuel up my



Kalau korang teringin nak try Fuel Up ni, kat bawah ni ada alamatnya.
Fuel Up,
Shaftbury Square, 
2350 Persiaran Multimedia, Cyber 6
63000, Cyberjaya, Selangor.

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. macam best jer ni anim... he he he...

    ReplyDelete
  2. mohon belanja...sekian...kbai...muahahahah

    ReplyDelete
  3. Thanks Ainim..Kita tak pernah singgah sini lagi..macam best aje,,nanti nak gilah..

    ReplyDelete
  4. Wah... Bestnya... Teringin nk cuba..

    ReplyDelete
  5. bila pi cyberjaya nanti nak cari gak ...

    ReplyDelete
  6. seronok bersantai macam nie...macam best jerk kan..

    ReplyDelete
  7. berpa harganya nie...? macam sedap jer...

    ReplyDelete
  8. MMM>>>nyam nyam..Jarang ke Cuber Jaya, walaupun jiran sebelah je..hihi

    ReplyDelete

My friend say: