Thursday, June 19, 2014

Reading List, Apa Sudah Jadi?

Assalamualaikum...


Sebagai seorang part time blogger yang bajet nak konsisten untuk blog walking blog kengkawan, adalah penting untuk mempunyai blog list di side bar blog. Tetapi perlu kita ketahui tak semua blog akan tersenarai dalam blog list. Betul tak?

Makanya, Reading List adalah menjadi keperluan untuk melihat updates daripada sahabat-sahabat blogger sekalian. Akan tetapi, beberapa hari ini aku perasan akan perubahan pada Reading List blog. Apa perubahan yang aku perasan tu? Tengok gambar kat bawah

Sedari beberapa hari lepas, cuma satu tu je yang aku dapat tengok update. Bila klik 'view more' langsung tak function. Adoi la. Apa sudah jadi ini Reading List? Anyone know? Can tell me why? Susah tau kalau aku nak klik satu persatu kat blog list tepi tu. Kalau setakat dua tiga takpe. Ini beratus kot blog aku follow. 

Aduhai la Blogger.com. Kenapa ada problem ni? Tak sayang kat kita ke? Kesiankanlah hamba ni yang terkejar-kejar masa nak blog walking. I'm running out of time and breath. Please please help me please.

Okay...till we meet again

7 comments:

  1. hurm tak pernah lg berlaku kt Anies.. cuba Kak Ainim reload balik dasboard tu ataupun buka dalam 10-15 minit kemudian. Mybe 'line' blogger busy kot hihi Btw, Anies bw for the last time mybe and menabung nuff ^^ (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat macam-macam anis tp tak jadi juga

      Delete
  2. Betul tu ainim.. Mama pun mengalami simptom yang sama..

    ReplyDelete
  3. dah banyak kali kena yang sama..nak blogwalking pun payah..

    ReplyDelete
  4. byk kali jadi.kdg2 x kuar apa pun.jenuh dok refresh bagai.sign out.pastu eonline balik baru ok.sabau je la.

    ReplyDelete
  5. Tadi pun ada baca entri blogger lain yang mengalami masalah sama. Reading list Arol selalunya takde apa-apa langsung. Kosong. Tapi lepas refresh beberapa kali baru okay.

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads