Wednesday, June 11, 2014

Plan Lepas Kerja

Assalamualaikum...

Counting times!!! It's near to 5pm. Yeay!!!!

Ini hari ada extra aktiviti nak buat after office hour. Habis kerja pukul 5pm tapi hari ini ada aktiviti lain sama macam semalam. Semalam aku buat apa? Nanti aku cerita ya.
image: Google
Agak-agak korang apa aku akan buat petang ni? Siapa pandai teka? Dia memang faham aku melalui blog ini. Cewah. Aku bagi satu 'clue' iaitu "kawan-kawan". Korang teka ye.

Siapa dapat teka tepat, aku bagi top-up RM5. Serious ni tak tipu. Baiklah..selamat meneka.

Okay...till we meet again

2 comments:

  1. shopping, lepak2 n makan2..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha...yg lepak2 dan makan2 tu dh betul dah tu

      Delete

My friend say:

Nuff Ads