Friday, June 27, 2014

Photobook Project

Assalamualaikum...

Hee..lamanya tak update waktu tengah hari camni. Korang buat apa je rehat panjang ni? 

Aku baru je selesaikan urusan menukar lesen memandu ke
pada yang baru. Sekarang ni rehat-rehat sambil menyiapkan projek photobook yang aku dan rakan-rakan beli. Beli guna groupon. Aku pun join sekaki la. Tapi sekarang ni aku tolong kak ida dulu buatkan.

Lepas siap ni, aku nak kena prepare untuk knowledge sharing session petang ni pulak. Haa..banyak dah keje menanti tu. Agak-agak, macam manalah rupa photobook kitoran nanti ya?

Okay...till we meet again

7 comments:

My friend say:

Nuff Ads