Tuesday, June 24, 2014

Pasang Surut Blogging

Assalamualaikum...

Dalam beberapa hari ni aku perasan memang tak berapa nak ada entri baru. Bukan takde cerita, banyak je nak share, tapi entah kenapa tak rentak nak bercerita. Heh?
image: Google
Macam ni, banyak je nak cerita ngan korang semua. Dah tagline blog ni menulis dan bercerita kan? Jadi aku memang suka bercerita. Samada korang rasa cerita aku ni best ke tak, Wallahualam aku tak ada jawapan tu. Cuma aku memang suka bercerita dalam blog. Gitu sangat

Tapi, macam yang aku cakap kat atas tadi, rentak nak bercerita tu agak kurang sekarang ni. Kenapa ek? Ke sebab mood lari? Aku pun tak sure. Haih, biasalah kan...dunia blog ni memang macam tu. Kalau dapat idea, laju je jejari menaip. Cuba kalau takde idea, dok menghadap laptop ni sampai 3 jam pun satu entri pun tak dapat.

Biasalah tu kan? Biasalah tu. Sekarang ni pun banyak je halnya nak buat. Lagilah menjadi-jadi. Bila badan dah penat, idea pun kelaut. Kang kalau cerita tanpa jiwa, nak baca pun orang menyampah. Hmm. 

Okay...till we meet again

p/s: nak pergi mencari mood yang hilang tu kejap

6 comments:

  1. assalamualaikum kak..
    biasa la tu.. nak berblog mmng ada pasang surutnya..
    macam saya juga. kadang taip entry siap2, pastu tinggal jadualkan nya je.. senang..hehe

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang dalam satu masa tu mencurah2 idea nak tulis.
    satu hari tu 2 3 lagi entri tulis pastu simpan dalam draft.
    kalo takde idea tunggu berminggu2 la jawabnye..huhu

    ReplyDelete
  3. betul tu Ainim, kadang2 susah betul nak cari idea bila badan dan fikiran dah penat walaupun teringin sangat nak update blog...

    ReplyDelete
  4. Idea datang dan pergi. tengah mandi pun datang idea. bila mengadap PC hilang pulak idea hahaha

    ReplyDelete
  5. Mmg dpt mood yg sma gak... Mcm kna musim mood blogging trun gak nye..

    ReplyDelete
  6. Sometimes akak face the same problem..x tau la knp mood ni kjp ada kjp xde...tp paksa jugak...

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads