Sunday, June 15, 2014

Next Entry - Banyak Nak Cerita

Assalamualaikum...

Entri simple je kali ini. Memang simple sebab just nak jot down beberapa entri yang akan aku cerita dengan korang. Biasalah, jadi blogger ni kadang takleh entri merapu je. Kenalah ada juga cerita menarik untuk share dengan korang.
image: Google
Kang kalau merapu je, orang jemu pulak nak tengok. Kalau ada cerita best baru orang nak baca. Tak gitu? Sebenarnya dalam satu dua minggu ni aku rasa macam banyak berjalan walaupun sibuk luang masa dengan mak kat rumah. Ye la, ada banyak hal yang dah plan lama dengan cik kembarkan. 

Antara yang aku nak share dengan korang ialah pasal Salon Du Chocolat, KLIHF, Simple Segmen dan beberapa lagi cerita. HUih..nampak macam banyak. Tah bila nak setel menaip draft tu pun aku tak sure. Tapi aku akan cuba buat yang terbaik ya.

Baik, sekarang ni nak siap-siap. Hari ini teman cik kembar lagi. Ada hal sikit.

Okay...till we meet again

2 comments:

  1. takpe kak.. ambik masa ya buat entry2 tu.. insyaAllah akan terpublish juga entry2 tu nanti.. :)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads