Wednesday, June 11, 2014

Just Around The Corner - KLIHF 2014

Assalamualaikum...

Eh..tetibe hari ni banyak pula entri kan? Disebalik kesibukan bekerja, ada juga selit-selit masa nak update blog. Walaupun hari ni banyak hal tapi dapat juga update blog. Allah beri peluang lebih hari ini. Alhamdulillah.

Apa ke benda yang just around the corner tu ek? Haa...apa lagi, Kuala Lumpur International Hijab Fair (KLIHF) 2014. Aku suka sangat ni. Tak sabar nak pergi. Serious, bukan sahaja disebabkan booth yang ada tetapi sesi bersama dengan Prof Dr Muhaya, Ustaz Don tu antara yang sangat aku nantikan. 
sumber: FB KLIHF
Tengok tu, banyakkan program menarik. Harapnya samalah seperti apa yang diwar-warkan. Nak pergi! Nak pergi!. 

Okay...till we meet again

5 comments:

My friend say:

Nuff Ads