Friday, June 06, 2014

Happy Birthday Sista!!!

Assalamualaikum...

Belum terlambat lagi nak ucapkan Happy Birthday khas buat 2 orang sahabat blogger kita, Kak Suria Amanda dan Ayue Jean.

Dah plan nak buat entri special tapi baru je sempat ni. Umur yang ke berapa? Itu korang kenalah pandai mencari sendiri ya. Aku tak nak cakap.

Doa aku semoga hari ini adalah hari yang membahagiakan buat dua sahabat ini. Semoga sentiasa berada dalam rahmat Allah.  Love you guys so much :)

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. selamat hari lahir buat mereka...^_^

    ReplyDelete
  2. Sanah helwah buat suria amanda dan ayu jean, moga sentiasa diberkati Allah :)

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday buat akak berdua..:)

    ReplyDelete
  4. happy birthday to them.. kak mia pun ada buat entri juga...

    #terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  5. Thanks Ainim for the lovely entry...really appreciated....

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday...both of you...

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir buat mereka.. =)

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir buat ayu & suria....

    ReplyDelete
  9. Baru perasan entri ni...
    Terima kasih Ainim...
    Umur dah 28 tahun dah... =D
    Aminnnn....

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads