Monday, June 02, 2014

Happy 8th Anniversary EverLasting Friends [E.L.F]

Assalamualaikum...
Image: Google
Entri ini simple je. Aku nak ucapkan Happy 8th Anniversary buat fanclub Super Junior, EverLasting Friends (ELF). Aku dah 5 tahun jadi ELF kepada Super Junior since 2009 lagi. Minat aku kepada Super Junior tetap kekal sehingga sekarang walaupun sekarang ni nampak macam slow je. 

Ye la..sepadan la dengan usia aku yang dah lewat 20-an ni kan. Takkan aku nak jadi macam kanak-kanak ribena lagi kan? Kenalah ada rentak tersendiri. Apa yang penting dalam hati tetap sayang. Gitu. 

Hmm..sekadar nak treat Cik Kembar, kengkawan dan diri sendiri juga. Ada video kat bawah ni.


Credit: sketsairoh @ YT

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. beast,big bang ngan super junior tu memang minat.
    nyanyi sikit la sorry sorry sorry, naega naega..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala Nik..suara saya kelaut. nanti ujan lebat kang

      Delete
  2. mmg peminat setia la ni ea..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads