Thursday, June 19, 2014

Facebook Tengah Problem

Assalamualaikum...

Tadi nak share entri blog kat Faceboo Page tapi sekali keluar ini
Apakah? Apakah? Haa..ni tengah problem la ni. Patutlah asyik hang je pastu bila klik news feed tak keluar pun.

Hmm..biarlah kan. Kang nanti eloklah balik tu. Kita tak susah payah fikir. Biar pihak FB fikir nak fix problem tu ek.

Okay...till we meet again

12 comments:

  1. igtkan saya sorang je yg perasan.tadi tgh online kat pc.tetibe x leh.try online gune enset plak.pun sama jugak

    erm..xpe la.sat lagi ok la kot.x pun lps bulan puasa..maybe kembali ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik Suami, saya mmg tak kisah sgt kalau FB problem yg penting saya dpt blogging

      Delete
  2. kita mengalami masalah yang sama... ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. nampk gaya FB shark selamat lagi.
    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...skang ni pun dah okay Shark

      Delete
  4. Facebook dah okay! Tadi Facebook Arol pun problem jugak. :D

    ReplyDelete
  5. Sibuk sgt mggu lpas .. X prasan pun ada mslh fb ni..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads