Saturday, June 14, 2014

Bila Sabtu Tiba

Assalamualaikum...
Image: Google

Selamat petang sabtu semua. Huih..lewat ni baru dapat update blog. Pagi tadi sibuk sikit. Biasalah hari minggu. Time ni la nak mengemas rumah bagai. Dah setel baru dapat buka blog.

Apa plan hari ni? Aku macam biasa spend masa dengan family tapi akan ada hal sedikit yang nak buat. Tengah siap-siap nak keluar ni. Tunggu je cik kembar je ni. 

Oh ya...aku nal buat segmen kecik2 minggu ni. Simple segmen special untuk blog readers. Haa..segmen apa? Nanti aku bagitau ya.

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. Assalamualaikum kak.. Kita hrini pun duk umh je. Mlas2 nk kuar. Cuma kuar pun sbb nk beli bhan tuk buat sambal ikn blis je.. Lepak kt umh syok..hihi..
    Waa..akk nk buat sgmen eh.. Nk join...hihi

    ReplyDelete
  2. Nak buat segmen....wahhh....x sabar nak tunggu..

    ReplyDelete

My friend say: