Tuesday, June 03, 2014

Banyaknya Nak Cerita

Assalamualaikum...
image: Google
Hi korang. Ada yang dah tido ke? Sikit lagi aku pun nak masuk tido. Hmm..aku rasa macam tak puas hati je sebab tak banyak yang aku boleh share dalam beberapa hari ni. Kenapa ek? Hmm..rasanya sebab kekangan masa kot.

Aku sebenarnya ada banyak juga cerita nak share dengan korang. Tempat makan, aktiviti menarik dan program yang bakal diadakan di negara kita ni. Haih...memang sungguh nak cerita tapi belum sempat nak menaip. Ni dah jauh malam, mata ni dah start kuyu pulak.

Eh...ni bukan merungut tau. Cuma tengah nak menyusun waktu yang sesuai untuk update entri terbaru. Hehehe...takpe, kita slow-slow ya. Baik..skang aku nak blog walking sementara nak masuk tido ni. Mana sempat aku terjah dulu ya. 

Okay...till we meet again

9 comments:

  1. same ar dgn zam.. mcm 2benda nk crita.. tp asyik ter'skip' selalu.. last2 bnyk kisah yg tertinggal tak ditulis..jd pekasam je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Zam..memang jadi pekasam la. pekasam pun boleh makan..hahaha

      Delete
  2. take your time! hehe.
    lama tak blogwalking. jemputlah jenguk blog kita.
    http://www.bazilahabuhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. yeeee sama..!! macam macam nak update tapi mood kelaut.

    ReplyDelete
  4. sama la.. tpi msa mncemburui...

    ReplyDelete
  5. Akak lama bercuti dengan line siput je
    !Memang malas lah jadi teman nya.
    Nak update pun kena tunggu lama

    ReplyDelete
  6. kalau line lambat memang susah nak BW......& up entry....

    ReplyDelete

My friend say: