Thursday, June 26, 2014

Advance Birthday Gifts

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Pepagi ni cuma simple update je ya. Hari ni masuk lambat sikit sebab bawa mak ke klinik dahulu. Oh ya, aku nak share gambar sesuatu yang menarik sempena dengan incoming birthday aku.

Advance birthday gift from Perodua dan juga seorang sahabat aku.

Bagaimana rupa sebenar hadiah ni, nanti aku share ya. Sorry tak dapat nak menaip lama-lama. Nak cepatlah katakan.

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. salam. waaa untung la dapat gift hehehe

    p.s menabung digi wwwow :))

    ReplyDelete
  2. amboii pandai perodua jaga customer.

    ReplyDelete
  3. Wah bday adik ye..
    Untug dapat hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak, rezeki kali ini

      Delete
  4. Alhamdulillah...happy advance birthday!!!

    ReplyDelete
  5. woahhh..apa la rupa sebenar hadiah2 tu..:)

    ReplyDelete
  6. asslmk kak.. seronoknyaaaaaa dpt hdiah.. :)

    ReplyDelete

My friend say: