Monday, May 26, 2014

Microsoft Office Online Assessment

Assalamualaikum...

Tadi terima emel untuk buat assessment untuk hadiri kursus Microsoft. Kiranya ini tapisan untuk ketahui level pengetahuan dalam Microsoft ni.

Huii..aku ni dah la tak pandai excel. Haruslah pening menjawab. Terpinga-pinga jap nak menjawab sebab selama ni dok buat je tapi tak pernah pun hadiri mana-mana kelas Microsoft. Segala skill aku try and error je. Hehehe

Microsoft Excel dah setel tapi Microsoft Word belum lagi sebab tadi sistem error. So, continue esok je la. Takmo pening kepala lagi.
Okay...till we meet again

3 comments:

My friend say:

Nuff Ads