Thursday, May 22, 2014

Korea Food Fair @ ISETAN KLCC

Assalamualaikum...

Tahun lepas, aku ada cerita berkenaan dengan Korea Fair kat ISETAN, KLCC kat entri INI. Tahun ini nampaknya ISETAN sekali lagi menganjurkan program yang sama. Cuma kali ini Korea Food Fair @ ISETAN, KLCC.

Image : SINI 
Program ini akan bermula pada 23 Mei 2014 - 4 Jun 2014 bertempat di Concourse Floor, ISETAN KLCC. Kalau turun dari Putra LRT tu dah dekat sangat dah tu. Kalau drive better amik parking yang dekat dengan ISETAN tu. Senang sikit.

Pelbagai makanan korea yang akan dijual dan ada di antaranya juga halal ya kengkawan semua tapi kena tahu yang mana satu ya. Jangan main hentam je beli. Kalau tak sure, boleh tanya penjual tu nanti. So, kepada korang yang minat sangat-sangat dengan makanan korea ni, jangan lepaskan peluang untuk berkunjung ke Korea Food Fair @ ISETAN, KLCC ni nanti ya.

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. wah..ainim kat kl blh lah pergi..cik nor jauh..huhu

    ReplyDelete
  2. Rindu nak gi jenjalan kat klcc

    ReplyDelete
  3. berita baik untuk penggemar makanan Korea ni...Sally suka ni Ainim...

    ReplyDelete
  4. besnye..nak gi tp jauh la plak..

    ReplyDelete
  5. hahaha..kenapalah diorang letak nama ISETAN..
    bunyik dah lain dah..:p

    ReplyDelete
  6. erghhh. teringin nak rasa kimchi dorangg..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads