Saturday, May 10, 2014

Keyword Sepanjang Minggu Ini

Assalamualaikum...

Dah masak? Rumah aku cuti masak. Eh? Hahaha.

Aku jengah melihat prestasi blog aku. Sekadar nak tahu apalah yang orang cari dalam blog aku minggu ini. Aku tengok ada ramai yang cari pasal The Vendeur Festival dan juga kematian.

Nampaknya ramai yang excited nak pegi The Vendeur Festival yang akan bermula hari ini dan esok. Festival ini akan berlangsung di Stadiu Tertutup Melawati Shah Alam. Jangan kata korang, aku sendiri pun excited nak pegi tau. Ye la, kalau semua dah jual dengan harga yang murah siap diskaun bagai, siapa tak nak kan? Aku akan pergi petang ni, Inshaa Allah.

Oh ye, tak sangka entri-entri aku yang berkait dengan soal kehidupan dan kematian juga masih jadi perhatian pembaca. Alhamdulillah. Kalau nak ikutkan, spesifik kepada keyword kematian adalah pada entri INI. Tetapi banyak je entri lain yang aku turut kaitkan soal yang sama.

Kepada korang yang tak jemu-jemu bertandang ke blog ini, terima kasih banyak-banyak aku ucapkan kepada korang semua. Inshaa Allah, aku akan cuba buat yang terbaik untuk blog ini ya. Terima kasih kerana sudi sokong blog picisan aku ni.

Okay...till we meet again

26 comments:

  1. Kena selalu ingat kematian... janji Allah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak..sejahat mana pun kita, kematian itu wajib kita ingat

      Delete
  2. ada jugak orang cari keywords tu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak...sebab festival tu mmg ramai yang nk pergi

      Delete
  3. Replies
    1. thank you akak..nasib takde yang pelik

      Delete
  4. aku tengok frozen.. hihihi.. kelakar rasa, tersenyum mama..

    ReplyDelete
  5. 'Serum badan Nivea' tu yang terbaik haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..padahal tu lotion sebenarnya

      Delete
  6. Belum cek lagi apa ranking mggu ni..

    ReplyDelete
  7. setakat ni blog zati takde lagi keywords pelik2.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah..cuma keyword unik ada la

      Delete
  8. Replies
    1. vendeur tu festival jualan barangan online husna

      Delete
  9. ambil kesempatan pada raya yg bakala menjelma . sedia duit bebanyak utk vendeur ye . jgn lupa wat entry tayang2 kat sini . nak tgk kemeriahannya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...nak kena simpan duit QV untuk pembukaan VSNOW hujung bulan ni

      Delete
  10. Assalammualaikum... ainim,

    Banyak keyword yang masuk blog nie,, kan.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam En Selim. Alhamdulillah, ada juga gunanya kan

      Delete
  11. Macam2 yg diorg cari skrg kan ..blog akak asyik org cari bab2 kucah je...sedih tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk isk..memang sengal org yang mencari keyword tu

      Delete
  12. dah pandai main dengan keyword da skg ni..hehe
    maknanye byk dah tu entri goggle dah index kuar kat serp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala Nik..ala kadar je. sesekali je main keyword. kalau main hari2 pening nnt

      Delete
  13. ramai yang search keyword menarik tu....

    ReplyDelete
  14. seronok bila tgk keywords yng orng search ni kn kak..

    ReplyDelete

My friend say: