Thursday, May 22, 2014

Keinginan Yang Membuak

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Dah breakfast? Hee..belum lagi ni. Tengah fikir nak makan apa.

Rasanya kalau ada sesiapa yang perasan update terbaru kat Instagram aku, mesti faham aku nak cakap apa pagi ni. Korang kan tau, salah satu kegemaran aku ialah shawl. Aku ni memang penggila shawl terutama daripada SHAWLBYVSNOW. Aku selalu juga cerita pasal kegemaran aku ni macam kat entri INI.

Tapi semalam, SHAWLBYVSNOW ni buat aku lagi gila. Korang kan tau, kakak aku kan nak melangsungkan perkahwinan bulan depan. Tema pulak purple dan turqoise. Nak jadi cerita, baju dah ada..sekali VSNOW update pulak shawl baru dengan warna yang tepat ikut tema wedding kakak aku. Heh..macam tau-tau je ni. 


Apa lagi..cik Ainim ni dah mula tak keruan. Tak tentu hala aku dibuatnya. Nak beli terus malam tadi macam tak aci je sebab tak cakap dengan cik kembar lagi ni. Manalah tau dia pun nak juga kan. Nak tanya juga kengkawan ofis yang nak tumpang order sekali ke. Heh..mana boleh selfish kan. Jadi untuk hilangkan ketidak keruan itu, update je la kat Instagram. Pun bolehlah. Sekali Admin VSNOW cakap kat aku, "Tunggu gaji". Hahahaha...


Haa..hari ni kan hari gaji. Baik aku beli awal-awal sebelum orang lain grab shawl ni. hik hik hik..korang doakan aku berjaya beli ya. Gitu sangat..over la ko ni Nim. Tapi memang harap sangat dapat beli.

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. lawa grab jgn tak grab ainim ..lya bfast roti je tadi hihi

    ReplyDelete
  2. Lawa .. Boleh beli pada seseorang ni huhu :D

    ReplyDelete
  3. kak ainim tak pe la keje, boleh jugak menggaya, husna kat rumah je nih.. pakai tudung pon tidak..:p

    ReplyDelete
  4. nahhhhh, ni diaa entry shal nyeeee XD

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads