Thursday, May 22, 2014

Festival Belia Putrajaya 2014

Assalamualaikum...

Entri untuk beberapa hari ini akan full with information tentang event-event yang bakal berlangsung di negara kita terutama di Kuala Lumpur dan Putrajaya. Sekadar nak share info je dengan korang.

Pada 23 - 25 Mei 2014 ini bakal berlangsung Festival Belia Putrajaya 2014. Kalau sebelum ini namanya Himpunan Belia la apa la...kali ini namanya Festival Belia Putrajaya 2014. Menarikkan. Festival bakal mengumpulkan belia-belia di seluruh negara dengan aktiviti yang padat dan sarat. Apa yang sarat? Apa yang padat? 

Festival ini akan dipenuhi dengan aktiviti untuk para belia sertai. Dengan tema "Dari Belia Untuk Belia", festival kali ini pada aku sangat sesuai untuk semua belia tak kira lapisan umur, bangsa dan agama. Semuanya lengkap. Korang cakap je nak program apa, semua ada. 
  • Malam Belia Berselawat
  • Asian Youth Fashion Week
  • Rantai Art
  • Bazar Youth Putrajaya
  • Karnival Sukan Tradisional
  • Grow A Garden
  • etc
Banyak sangat nak mention ni. Tak termention dah. Memang banyak. Korang yang berkelapangan tu, jangan lepaskan peluang untuk hadir ke Festival Belia Putrajaya 2014 ini. Kalau nak tengok map untuk program ini pun ada kat bawah ni 

Sumber: SINI

Buat korang yang hendakkan info lanjut atau ingin download jadual aktiviti Festival Belia Putrjaya 2014 ini, boleh ke pautan ini ya. http://festivalbeliaputrajaya.com/.

Aku dah excited ni tau. Manalah tau terserempak dengan korang nanti ke? Heheheh

Okay...till we meet again

4 comments:

  1. tengok ada bbw.. yaw.. haruslah pergi kalau mcm tu... thanks info :)

    ReplyDelete
  2. kalau ada aktiviti yg bermanfaat apa salahnya kalau nak join kan..:)

    ReplyDelete
  3. Jauh la ainim kalau la dekat pasti lya pergi

    ReplyDelete
  4. wahhhh, banyak nya entry akak pasal event2x niee..
    rajin akak yeee..
    kalau la eiqa ade lesen keta, dah ada keta sndiri..
    agaknya eiqa pun jadi rajin pegi event, festival bagai nie, khikhihh

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads