Friday, May 23, 2014

Away from Workstation

Assalamualaikum...
image: google
Selamat petang semua. Ala..patut nak update tengah hari tadi tapi sebab busy sangat sampai tak sempat. Ni pun nak blog walking pun tak dapat walaupun rehat panjang. Dari pagi tadi tak makan. Cuma sempat makan bila masuk waktu lunch je.

Fuhhh..hari ni status aku as away from workstation sebab seharian unit aku ada program. Pagi talk regarding KPI, sebelah petang, sikit lagi ni pulak knowledge sharing session. Haa..amik ko. Memang kejap je la ada kat tempat. Bila habis sesi petang kang, eh dah waktu balik. Ahahaha

Korang makan apa lunch tadi? Ni aku ada masa 20 minit je nak blog walking. Mana yang sempat aku terjah dulu. Malam kang sambung balik ek..


Okay...till we meet again

4 comments:

  1. waa bagusnye Ainim tanggungjawab dgn blog lagi..sempat blogwalking ye..

    ReplyDelete
  2. tak mengapa dahulukan mana yg penting dulu ainim :)

    ReplyDelete
  3. adik teringin sgt nak makan nasi goreng..
    jd tgh hari tadi kami mkn nasi goreng..:p

    ReplyDelete

My friend say: