Wednesday, May 21, 2014

Alexa Oh Alexa

Assalamualaikum...

Sekadar nak mencatat perkembangan terkini blog Ainimrashihah ini. Awal bulan haritu ada juga update mengenai ranking terkini Alexa melalui entri INI. Semalam check lagi sekali, sebab teringin nak tahu kan.

Terkejut kita tau. Naik. Alhamdulillah.
Gigih tau nak naik balik walaupun rasa tercungap-cungap selalunya. Sekali lagi diingatkan, ini ranking semalam. Hari ni tak tahu la macam mana ya. Kita tunggu je la petang-petang sikit. Sesekali update perihal Alexa di blog tak salah pun.

Kalau korang nak check boleh je klik link INI.

Okay...till we meet again

25 comments:

  1. takpe dear, slow slow, mama pun lama tak cek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Mama...Inshaa Allah, saya akan cuba lagi ya

      Delete
  2. Asssalammualaikum...ainim,

    moga cepat meningkat naik ranking alexa ainim k..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...Terima kasih ya En Mselim

      Delete
  3. wah terbaik dah tue dah bawah 1k..keep it up k..=D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...perkembangan yang baik...
    semoga semakin naik ranking ainimrashihah ini..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..tapi nak maintain tu susah sebenarnya mama

      Delete
  5. bagus kan naik... kena rajin kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak. tapi nak maintain tu susah sikit

      Delete
  6. tak apa ainim..lama2 pandai naik la tu ")

    ReplyDelete
  7. yeay! mari kita berkayuh kayuhan bersama :D

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah Cik Nor..ada peningkatan yang bagus tu

      Delete
  9. Makin famous la. Saya jauh ke belakang. =D

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la famous pun ZH. Sekadar nak puaskan hati je ni

      Delete
  10. gulp....saya masih jauh hahaha pelan-pelan saya lari

    ReplyDelete
  11. wah deno ribu riban lagi... hihi

    ReplyDelete
  12. tahniah kak..
    husna check ptg tadi, beribu haa..-.-

    ReplyDelete
  13. Tahniah kak..rangking saya 298,000..jauh kita dari kak..haha..apa pun jemput datang blog kita http://www.kacamataview.com/

    ReplyDelete
  14. tahniah akak.! :)
    eiqa lg laa, tersasar jauh ke belakang, ahhaa

    ReplyDelete

My friend say: