Friday, April 11, 2014

Weekend Is Coming Again!!!!

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua. Apa khabar? Alamak...sorry semalam tak dapat habiskan blog walking sebab mengantuk dan tekak sakit sangat. Tak selesa dibuatnya. So, tido awal tak awal la..

TAPI...yang seronoknya sebab esok hari sabtu. Yeay!!!! Hahaha..seronoknya weekend datang lagi. Suka sebab dah plan nak jalan-jalan dengan cik kembar. Hehehe..nak pegi sana nak pegi sini. Seronok seronok seronok. InShaa Allah, semoga semuanya berjalan lancar. 

Aku sambung cuti sampai hari selasa sebab nak jaga mak sekali. haa...4 hari aku cuti. Cuti yang bermakna gitu. Eceh...harap bolehlah blogging juga sambil dok jaga mak kan. Mata mak pun dah okay sikit tapi masih baru lagi kanta tu. Harapnya mak cepat okay la.

Baiklah...sikit lagi dah nak mula kerja. Jumpa tengah hari kang ya.

Okay...till we meet again

9 comments:

  1. selamat brcuti ainim..seronknya

    ReplyDelete
  2. seronoknya...tapi sy time2 weekend ni pun bekerja...maklumlah kerja sendiri...alhamdulillah tempahan yg di terima. rezeki dariNya...
    Happy & enjoy ur weekend program (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Munirah, takpe itukan rezeki awak. Bekerja sendiri pun lagi bagus sebenarnya

      Delete
  3. Wah.. Seronok.betul dia.. Sy pun suka juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Maria..memang suka sangat sangat

      Delete

My friend say: