Sunday, April 06, 2014

Tukar Tayar Baru

Assalamualaikum...
My Cik Pinky dapat kaki baru. Hehehehe. Actually ni dah dua minggu ni Cik Pinky dapat kaki baru. Alhamdulillah, ada lebih sedikit rezeki, kita bagi tukar tayar kereta. Tukar empat sekali gus. Dah sampai masa pun nak tukar tayar. 

Jenuh juga nak cari kedai yang jual dengan harga yang berpatutan. Dari Serdang sampai Seri Kembangan baru jumpa kedai yang dapat harga berpatutan. Setelah menunggu lebih 2 jam, selesai juga tukar tayar. Hehehe. Seronok memandu kereta lepas tukar tayar baru. Memang best sesangat. 

Okay...till we meet again

13 comments:

  1. Akak, kita ni janji ke nak g tukar tayar sama2 ni? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke Aisya? Hehehe..tukar kat mana?

      Delete
  2. tukar keempat-empat sekali gus? agak banyak jugak kena tu... :D Saya biasa tukar 2 jer... sekali takura tahan setahun... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tapi saya fikir sementara ada duit baik tukar semua

      Delete
  3. bila ada keta , kena standby byk rm utk maintainance ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah QV..memang kena sentiasa ada duit

      Delete
  4. Sama mcm kereta ibu dah ni.. Tunggu masa...

    ReplyDelete
  5. Salam sis. Wah, best tu drive dengan tayar baru. Betul la, bila ada duit baik tukar semua. Demi keselamatan diri juga kan.

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...ainim,

    tukar tayar 4 tayar... mahal tu. Biasanyer mselim3 tukar 2 tayar depan.. dulu...hehehe kalau ada budget lebih bagus tukar semua tayar..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. makin jauh ler pinky meronda lepas nie..
    hehe..
    untung ada tuan pandai jaga.

    ReplyDelete
  8. vivi dan didi belum lagi tukar kasut baru...

    ReplyDelete
  9. Kena ada budget time nak tukar tayar

    ReplyDelete

My friend say: