Thursday, April 17, 2014

Tous Les Jours

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua. Dah breakfast? Oooo...gambar atas ni bukan breakfast aku pagi ni tapi breakfast hari sabtu lepas masa keluar jenjalan dengan kembar dan kawan-kawan. Kami ambil kesempatan untuk breakfast di Tous Les Jours di Bukit Bintang. Betul2 bertentangan dengan Lot 10 dan terletak berhampiran dengan monorail Bukit Bintang. Kiranya korang turun je monorail Bukit Bintang tu terus boleh sampai TLJ ni.

Dah lama plan nak breakfast kat situ, akhirnya tercapai juga hasrat. Aku cuma makan garlic bread dan Pain Au Chocolate je. Roti lain tu kembar dan kawan-kawan aku yang makan. Sedap tau garlic bread tu. Boleh makan macam tu je without mushroom soup. Nyum nyum..


Korang nak cuba? Try la sekali pergi sana. Kalau breakfast best kot. Aku ada sertakan alamat TLJ ni sekali kat bawah ni.


WOLO Bukit Bintang
126A-C, Jalan Bukit Bintang
Kuala Lumpur
Tel : +603-4065 0088
Opening Hours : 8AM – 11PM

BANGSAR
39-41 Jalan Telawi 3 | Bangsar Baru | 59100 Kuala Lumpur
Tel : +603-2201 3526
Opening Hours : 7AM – 12AM (Sun - Thurs)
7AM - 1AM (Fri, Sat & Public Holiday)

Okay...till we meet again

5 comments:

My friend say:

Nuff Ads