Monday, April 14, 2014

Teh Botol?

Assalamualaikum...

Haritu pegawai unit aku pergi melancong kat Bali. Balik dari sana beliau bawa buah tangan dan cenderahati untuk kami. Beg duit daripada manik dan fridge magnet serta teh botol. Teh botol? Haa..teh botol ni famous sebenarnya cuma aku ni je yang lambat update. Maklumlah, aku ni kan jenis tak berapa rajin bab-bab air manis ni. (Eleh...padahal minum je).

So, teh botol ni bukanlah dalam botol tu tau. Dibungkus dalam kotak dan juga dalam peket plastik tu. Nama je la teh botol ni. Asal teh botol ni dari Indonesia. Kalau korang rajin ke sana korang confirm tau kan. Sebenarnya kat Malaysia ni pun dah available dah teh botol ni. Korang pergi je kat restoran yang jual masakan indonesia rasanya ada. Kalau kat Cyberjaya, ada jual tau kat salah satu restoran masakan indonesia. Terpampang besar pulak poster teh botol tu. Hehehe...

Perasa teh botol yang aku dapat ni jasmine tea. Tapi aku tak minum lagi sebab aku tak tau dia rasa macam mana kan. So aku letak je la dalam fridge tu. Hehehe..

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. Jasmine ek...? dia sedap...tapi sila la tahan bau dia..hahaha... :P

    ReplyDelete
  2. kiter xleh makan teh jasmine sebab bau bunga melekat kat kerongkong

    ReplyDelete
  3. klu simpan jer , mmg tau la rasanya ... pas sini ... hehehee

    ReplyDelete
  4. Teh botol cam pelik je dik

    ReplyDelete
  5. mcm sedap je ni..dahaga plak tgk

    ReplyDelete
  6. saya ada menjual teh botol 1pack 24 botol ... https://www.facebook.com/airminuman thanks

    ReplyDelete

My friend say: