Monday, April 07, 2014

Sejuknya

Assalamualaikum...

Brrr...brrr..brrr.. Sejuk sangat hari ni kat opis. Confirm kalah Cameron Highland. Sejuk sangat sebab air-cond dikuatkan. Mungkin kerana kerja-kerja persiapan IBM MIHAS 2014 yang akan berlangsung esok. Adoi..sejuk sampai ke tulang. Dah pakai baju tebal-tebal pun masih rasa sejuk ya amat.

Tak tau nak selubung tang mana dah ni. Pergi mana-mana pun sejuk je. Tangan naik biru sebab sejuk. Kalau kat Cameron ni, mau keluar asap kat mulut. Acah-acah macam kat oversea tu time winter. Ni ada lagi 3 jam untuk bertahan dengan kesejukan. Sekian, sesi mengadu dengan korang

Okay...till we meet again

11 comments:

  1. kat sini panas walau air cond dah paling sejuk ni..acane...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak..kat ofis saya dah macam dalam ice box

      Delete
  2. Bahagian lain sejuk tapi kat telinga panas kan? hahahaahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi pakai tudung susah nak capai telinga

      Delete
  3. hihihi...g sengeh dekat tingkap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mampu sengeh sally sebab mulut dah gigil

      Delete
  4. huu..kalau sy pon tak tahan sejukk...kulit nipis gaknyee..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, kena guna selimut tebal2 ni Fasha

      Delete
  5. blogwalking..jom singgah di http://cikhafizahnurani.blogspot.com/
    sy new blogger :-)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...anim,

    wah... mesti sejuk sangat tu.. kalau mselim3 keluar opis jap.. lepas tu masuk balik.. kekadng sejuk sangat tak bagus utk badan...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. assalam.ada macam korea tak? hihihi..bestnya sejuk2

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads