Monday, April 14, 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno

Assalamualaikum...
Adik comel kita, Dayang Deno buat segmen blogwalking. Dah lama juga aku tak join segmen ni. Tapi Deno buat segmen kenalah akak dia ni join kan. Hehehe. Korang nak join tak? Klik je banner kat atas ni ek. Manalah tahu kot-kot korang bertuah untuk dapat doodle art tu.

Okay...till we meet again

27 comments:

  1. singgah sini dari segmen yg sama..folow awak ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen yg sama :D
    done follow sini (^-^)

    http://itsninisue.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  4. salam mesra,

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  5. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Jemput join ga Ainza ya :D http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
  7. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  8. Assalam, singgah dr segmen yg same. Slamat kenal :D

    http://mawarmialah92.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal. singgah dari segmen yang sama :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  12. Assalam, datang dari segmen yang sama :)
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  13. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

    ReplyDelete
  14. Salam Perkenalan!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  15. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  19. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.
    datang singgah sini
    milikallahsepenuhnya.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads