Thursday, April 17, 2014

Projek Pau

image: Google

Assalamualaikum...

Esok kami ada projek pau. Projek tu nak buat pau la. Saja je nak buat makan-makan sesama kami kat unit ni. Dah lama tak buat makan-makan kekdahnya. Asalnya aku dan kak Aida bercerita pasal pau dalam bas masa nak ke KLCC untuk usher foreign buyer ke MIHAS Rabu lepas.

Hendak dijadikan cerita, tetibe je masa kitorang sembang-sembang dalam whatsapp group unit, terus kak Aida ajak buat pau. Haa..korang tau la kan. Bab-bab makan ni, kami memang suka. So, esok masing-masing dah plan nak bawa inti apa dan Kak Aida akan bawa doh pau. Gitu..

Eee..tak sabarnya nak buat pau. Excited ni. First time ever you alls kita nak buat pau. Haa...orang tak pernah buat pau la katakan. Jakun sikit. Harap plan kami esok akan menjadilah hendaknya ya. Kalau dah menjadi pau kami tu, nanti aku tunjuk rupa pau tu ya. Kalau tak menjadi, alamat jadi sandwich la jawabnya. Hahahaha

Okay...till we meet again

11 comments:

My friend say: