Tuesday, April 01, 2014

Online Selfie Course?

Assalamualaikum...
Nak gelak ke apa ni? Mukaddimah pun tak tau nak cakap apa. Kelakar pun ada, macam best pun ada. Online Selfie Course? Apakah? Ada sesiapa yang berminat? Haa..kalau korang kaki selfie macam aku tapi bukan sakit mental macam yang dalam research tu cakap, dan kalau nak tau teknik selfie yang betul, rasanya sesuai kot amik course ni.

Muahahaha, memang gelak aku baca ni. Tak sangka, berselfie pun ada teknik yang betul kan. Siap ada kursus lagi kot. Rupanya ada lebih kurang 10 teknik selfie yang betul. So, kalau korang teringin nak belajar dan ingin jadi ratu atau raja selfie, meh amik course ni. Kat Groupon dah available dah..hihihi

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. Mmg dh tahap apadah budaya selfie ni.. Smpai dh mati pun ada..

    ReplyDelete
  2. do we really have to get this kind of course? -___-

    ReplyDelete

My friend say: