Friday, April 18, 2014

Mengantuk

Assalamualaikum...

Selamat malam semua. Ewah ewah ewah Ainim...kemain ko kan. Dah lewat malam baru terhegeh-hegeh nak greet readers. Apa kes daaa....
Image: Google
Ala..hari ni aku memang busy. Busy keje dan busy berpiknik dengan kawan-kawan unit. Pepagi je aku dah busy prepare benda yang bos aku minta. Itu pun tak siap lagi, sambung hari Isnin depan. Inshaa Allah boleh siap. Nak mengantuk pun tak sempat...hihihi

Macam yang aku cerita dalam entri semalam kat SINI, aku dan kengkawan unit plan nak buat pau. Haa..projek pau ni kami dah plan seminggu tau. So, tiba je hari Jumaat, makan berlangsunglah hari kejadian. Makanya bermulalah piknik dalam ofis. Nak ke pantai, hasrat tak kesampaian. 

Bila balik rumah dah letih semacam. Aku lately ni, kalau letih je bukan calang-calang letih. Sampai tahap macam takleh nak bangun. Tapi gagahkan juga. Ni pun baru sempat buka blog dan blog walking sikit-sikit. Aku memang nak greet korang. Aku nak ucap Selamat berhujung minggu kat korang semua. Apa plan esok?

Baiklah, aku ni nguap kali ke berapa tah aku pun tak pasti. Maka itu, izinkanlah diri ini untuk masuk tidur. Esok kontraktor nak datang betulkan tiles rumah ni yang pecah dan kabinet dapur yang rosak. Hmm..aku cuba yang terbaiklah ya nak update blog.

Okay...till we meet again

4 comments:

My friend say:

Nuff Ads