Monday, April 21, 2014

Lunch Apa Hari Ni?

Assalamualaikum...

Selamat tengah hari semua. Baru sempat nak update dek kesibukan kerja. Memandangkan sekarang ni pun dah waktu lunch, so adalah sedikit kesempatan nak blogging kejap.

Kepala sakit since dari pagi membawa ke tengah hari ni. Nak makan pun takde mood. So, aku beli ais krim untuk bagi rasa manis sikit kat mulut yang pahit ni. Sebagai back up, beli roti kot-kot kang lapar. Korang makan apa tengah hari ni? Jangan lupa baca bismillah dan doa makan ye.

Aku nak blog walking jap mana2 yang sempat. Malam kang jumpa lagi ye. 

Okay...till we meet again.

8 comments:

  1. tengahari ni makan kat secret recipe..
    nak makan spagheti.huhu
    lama dah nk mkn x sempat je.

    ReplyDelete
  2. salam. sy makan maggie ja kat office hahhaha malas nak turun cari makan..panas aihhh kat luar tu :D

    ReplyDelete
  3. lya makan bakso ayam je hihi

    ReplyDelete
  4. arini tak lunch pon..adoi lapor lak

    ReplyDelete
  5. ari ni mak akak kirim lauk gulai ikan siakap masak lemak cili api..tp sygnya x pedas....kalau pedas lagi kick

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads