Friday, April 11, 2014

Korea Halal Food @ MIHAS 2014

Assalamualaikum...
 Ada sesiapa yang suka dengan makanan Korea? Haaa..kalau suka, bolehlah ke MIHAS 2014 yang sedang berlangsung di KLCC dari 9 - 12 April 2014. Ada banyak negara yang turut serta dalam pameran kali ini dan Korea Selatan antara yang tidak ketinggalan untuk turut serta dalam pameran halal terbesar dunia ni.
Menariknya mengenai Korea Halal Food ni, ada dipamerkan produk-produk halal dan mendapat pengiktirafan JAKIM juga. Selain itu, kepelbagaian produk makanan terutama kimchi pun ada. Nak rasa teh dari Korea? Boleh je rasa. Nak beli? Itu kena tanya pada merekalah. Aku pun ada juga singgah ke Korea Pavilion lepas habis duty usher buyer Rabu lepas.

Esok dah ada plan nak ke sana dengan kembar dan juga blogger Nadia Diana pun akan join sekali. Kami nak dating kejap esok, Inshaa Allah. Esok, 12 April 2014 last day MIHAS 2014. Sebelum terlambat, moh kome kita ramai-ramai pergi.

Okay...till we meet again

18 comments:

  1. Salam kenal, kalau kita nak keluar negara elok ke Mihas boleh dapat pencerahan tentang produk halal di tempat kita nak pergi tu...

    ReplyDelete
  2. wow best nya anim.. kite nak pergiiiii jugak

    ReplyDelete
  3. dulu kat u nana ada jugak buat program mcm ni..mcm2 negara ada.tapi nana try mknan thai je.hihi..yg lain tengok je...takut xkena dgn tekak kang xpasal keluar balik :-)

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya ^_^ nanti nak pergi jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik pegi esok la..manalah tau kalau2 terjumpa akak esok

      Delete
  5. Menarik ni.. Acara tahunan rasanya ni..

    ReplyDelete
  6. uols uolss ni adik2 ku memang tak tinggal korea kannn???

    ReplyDelete
  7. wahhh best ni.. tapi jauhlah...

    ReplyDelete
  8. whoaaa! teringin nak makan makanan korea.. tp susah nak cari sbb byk yg x halal.. and yeah, dah terlepaslah.. sobs

    ReplyDelete
  9. minggu depan nak pegi kl.
    yang malaysia clothes buffet tu.
    nanti belanja mkn kat sini eh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh? kat mana tu nik? Pm saya no phone nik. handphone haritu rosak. skang dah tukar no baru

      Delete
  10. Tak pernah mkn makanan korea nie

    ReplyDelete
  11. Wah dik untung eh
    Cik akak mungkin tak reti makan korea nie dik

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads