Wednesday, April 09, 2014

Duty di KLCC

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua...letih semalam dah hilang tapi hari ini akan bertugas di KLCC pulak bersempena MIHAS 2014. Atas arahan bos, kena duty untuk usher foreign buyers di KLCC esok. Ni first time duty kat KLCC. Sebelum ni tak pernah pun. Macam semalam jugalah, entri semuanya auto publish. Malam baru blog walking jika keadaan mengizinkan.

Doakan kemudahan mak kita yang akan menjalan operation mata pagi ni ya. Semoga mata mak akan kembali pulih cepat. Kesian kat mak. Dah lama sangat tertangguh. Aku tak dapat ke hospital kerana ada tugasan di KLCC tapi dah inform kat bos yang aku akan bercuti minggu depan untuk jaga mak.

Baiklah korang...malam karang jumpa lagi ya.

Okay...till we meet again

7 comments:

  1. waalaikumsallam...selamat pagi dan selamat bertugas

    ReplyDelete
  2. selamat bertugas la ye...

    mak dah kena operate hari ni..? sape jaga? kembar ke kaknyah?

    ReplyDelete
  3. Wahhh bestnya jadi usherer! Hiks. Ehh mak kena operate? Moga Allah permudahkan semuanya. Ameen

    ReplyDelete
  4. Moga dipermdhkn urusan...dan nak ainim slmt..

    ReplyDelete
  5. busy ye kak

    semoga mata mak kak ainim kembali pulih cepat

    ReplyDelete
  6. mintk doa operation mkberjln lancr

    ReplyDelete

My friend say: