Tuesday, April 08, 2014

CPUV Pertama Bulan April 2014

Assalamualaikum...
Alhamdulillah, permulaan yang agak baik dengan Nuffnang untuk bulan April ni. Dapat juga tambah earning dengan CPUV terbaru daripada Nuffnang. Walaupun baru satu je dapat untuk bulan April, dah kira bersyukur jugalah. Ada la juga rezeki kan.

Harapnya momentum CPUV akan kekal macam sebelum-sebelum ni hendaknya. Thank you Nuffnang. Kalau korang jumpa iklan kat blog aku, sudi-sudilah kiranya klik ya. hehehe

Okay...till we meet again

24 comments:

  1. alhamdulillah..nana dpt jugak ni kak,tahniah!!done klik utk akak:)

    ReplyDelete
  2. salam. tahniah..sy bulan ni takda lagi..bulan lepas pun da credited uhuk
    btw menabung downy dan colgate kat sini :)

    ReplyDelete
  3. tahniah....kena usaha lagi tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Khairul..in Shaa Allah, takkan putus berusaha

      Delete
  4. alhamdulillah rezeki...nnti kita tambahkan tabung awak eh :)

    ReplyDelete
  5. rezeki..kena rajin up entry time2 cam ni

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki kan kak ^^

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...ainim.

    tahniah yer dapat cpuv daripada cik nuffnang kita...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. seronoknya...kita last la daripada tahun lepas..sekali tu je :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke Sally..apa kata try hantar tiket kat nuffnang.

      Delete

My friend say: