Tuesday, April 08, 2014

Bertugas di IBM MIHAS 2014

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua. Hari ini seharian akan berada di tingkat 1 menara kerana bertugas untuk International Business Matching bersempena MIHAS 2014 yang akan bermula 9 April 2014 ini. 

Kebiasaannya, sehari sebelum MIHAS atau INTRADE atau apa-apa trade fair, memang akan ada business meeting yang mempertemukan foreign buyers dan local sellers. Disini, mereka akan berbincang untuk membuat hubungan perniagaan. Siapa yang pernah join business meeting ni tau apa yang akan dilakukan. Kami ni hanyalah petugas je. 


Jadi, hari ini memang entri auto publish je la ya. Nak blogging as usual memang tak sempat la jawabnya. Nanti malam aku blog walking ya.

Okay...till we meet again

3 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Hi Ainim... mesti seronok kan..? Aini dulu es staff MIHAS.. hampir 3 tahun keje di sana dan seronok cuma agak penat la.. get to meet new people and also get to taste their food during the event.. last event aini join was MIHAS 2008 & MIHAS 2009.. Klau kenal Intan or Mega (staff MIHAS) sampaikan salam Aini pd dorang ek..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Aini. Tahun 2008 & 2009 tu saya tak involve MIHAS lagi. Saya involve dengan INTRADE je since 2007 sampailah sekarang. Saya ada kawan kat MIHAS tu nama dia Afzan. Tak sure Aini kenal ke tidak.

      Delete
    2. Aini kenal Afzan tu.. jaga bahagian kewangan.. my table was infront of her.. hehe
      Ainim mmg dah lama keje dgn Intrade lah ye..

      Delete

My friend say: