Thursday, March 06, 2014

Tolong Klik Je La

Assalamualaikum...

Dah ramai rasanya sahabat blogger diluar sana yang update pasal CPUV ni. Aku takde nak check pun sebab dah dapat rasa yang tak melekat apa-apa CPUV kat blog ni. 

Lama tau tak dapat CPUV. Aku rasa Nuffnang memang sengaja tak nak bagi kot. Heheh..takpe la, takde rezeki kan. Dapat CPC pun jadilah. Ada la juga income kan? kan? So, sekarang ni bila aku blog walking dan nampak iklan kat blog kengkawan, aku klik je la. Saja nak bagi support kat korang. Mana yang aku nampak aku klik la, kalau tak nampak sorry ya. Burung biru tu aku takde la klik. Buang bateri mouse aku je..hahaha. 

Okay...till meet again

10 comments:

  1. dah lama tak nampak ainim kat cne..lya tolong klik ya inti & nissan yg kluar :)

    ReplyDelete
  2. insyallah..tak lama lagi ada la tu..

    ReplyDelete
  3. kita pernah dpt sekali je lahaiii

    ReplyDelete
  4. hehehehhe .. kita pun tak pernah cek

    ReplyDelete
  5. fighting!! haha..jgn putus asa

    ReplyDelete
  6. org klik , saya klik la balik ...

    ReplyDelete
  7. smoga dapat cpuv..
    cpc pun okay aper.. saya punya earning lagi banyak datang daripada cpc berbanding cpuv...

    ReplyDelete

My friend say: