Tuesday, March 04, 2014

Putrajaya International Book Fair 2014

Assalamualaikum...

Disini ada satu info yang aku nak share dengan korang. Kalau korang peminat buku, rasanya mesti korang suka. 

Putrajaya International Book Fair 2014 akan berlangsung pada 19 - 23 Mac 2014. Bertempat di PICC, acara selama lima hari ini bertemakan 'A Magical Town of Books'. Haa...bila dia sebut magical tu kan, aku dah bayangkan ala-ala macam magic-magic gitu. Macam best je.

Dengar kata, harga buku pun ditawarkan pada harga yang menarik selain seleksi buku-buku pun pelbagai. Macam-macam yang bakal ditawarkan kepada pengunjung termasuklah peralatan IT, alat tulis dan macam-macam lagi. Weee..tetibe macam best je nak pegi.


Haa..nanti aku share lagi info pasal book fair ni ya. Kalau korang nak info lanjut, ada kat bawah ni.
Okay...till meet again

21 comments:

  1. kalau dekat boleh juga lya pergi seronok nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah lya..bila lya nak turun semenanjung?

      Delete
  2. wahhh... cam nk gi je..... ^_^
    thanks share info nie...

    ReplyDelete
  3. memang tertarik kalau dapat gi pesta buku nie......gila tengok banyak buku.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari last week kak dah ada book fair kat putrajaya

      Delete
  4. menarik ni anim, boleh difikir2kan...

    ReplyDelete
  5. suka gak kalao bab pergi pameran bku ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan lieya..boleh jadi leka dibuatnya

      Delete
  6. kenapa la jauh sgt Putrajaya ni? -___-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh tapi kita dah rasa dekat je.hehehe

      Delete
  7. yup , pameran buku hingga hujung minggu nih ...

    ReplyDelete
  8. selamat bershopping pada yg pergi :))

    ReplyDelete
  9. Wahh bagus betul info ni.. t kasih ainim.. :)

    ReplyDelete

My friend say: