Friday, March 28, 2014

Photo Booth Lagi?

Assalamualaikum...

Apa? Photo booth lagi? Alhamdulillah, nampaknya usaha aku dan rakan-rakan buat projek photo booth ada yang suka. Walaupun simple, tapi kakak aku berkenan. Katanya, majlis perkahwinan dia nanti, kalau boleh dia nak aku buatkan photo booth juga. Haaa.....

Macam best kerja kahwin kaknyah aku ni nanti. So, aku kena start plan dari sekarang konsep photo booth untuk majlis nanti. Dalam kepala aku dah ada beberapa idea dah. Cumanya kali ini aku akan buat bersendirian sebab ni melibatkan kaknyah aku. Tinggi-tinggi pun aku minta cik kembar tolong..aci tak? hehehe

Agak-agak macam mana la rupa photo booth aku kali ini ya. Korang ada idea nak sumbangkan?

Okay...till meet again

11 comments:

  1. buatla ala2 vintage ke :)..lya pun tgh otw buat nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam best je tu lya..okay2 akan dipertimbangkan

      Delete
  2. photo booth ni kena wat sempoi2 je...main ngn banyak warna...satu lagi yang menjaga photo booth ni biarlah org yang happening skit, nnt org lain xmalu nak join...hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah Munirah. memang kena orang yg happening sbb nak tarik orang kan

      Delete
  3. Saya suka melara, kat photo booth heeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah...tapi saya suka kalau ada geng

      Delete
  4. wah..menarik tu ainim...cari apa yang sedang trending la... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak..ni tengah mencari idea ni kak

      Delete
  5. buat tema kaler la...macam black and red ke...haaa..lagi best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita plan nak ikut tema warna kakak kita

      Delete
  6. Wah...nie di luar kotak ...good idea...

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads