Thursday, March 20, 2014

Mula Bekerja Balik

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua. Hari ni masuk ofis balik setelah dua hari berada di Sunway Resort Hotel & Spa kerana menghadiri 2nd International Sustainable Energy Summit 2014 yang dianjurkan oleh SEDA Malaysia.

Selain aku, Sally Samsaiman pun ada dan juga beberapa orang blogger lelaki yang seperti Hafiz Rahim dan Ujang. Best seminar ni. Banyak info baru yang kami peroleh. Nanti aku share dengan korang dalam entri lain ya. 

Baiklah, nanti aku try update lagi entri baru ya. Nak setelkan masalah pc aku yang takleh nak on ni. Adoiiii


13 comments:

  1. Hehehehe...selamat kembali bekerja...malas weh la haiii...hehehe ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat kembali bekerja juga sally

      Delete
  2. uik hafiz rahim ada rupanya...ekekekeke.... selamat kembali bekerja anim... *_^ muacks muacks kakak love you and miss you, nanti kita what's app ok? pepagi ni busy sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak. Kitorg sekapal jadi blogger utk seda..hihi

      Delete
  3. Nak komen juga eh .
    Lama tak singgah nie
    Selamat bekerja kembali dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak balas komen. Rindu kat akak 😊😊

      Delete
  4. welcome back!! mesti banyak entry nak update pasal Ises tu kan...menunggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Thank you kak. Bnyk nak share ni..tunggu ya

      Delete
  5. welcome back anim..eh eh..awat akak tak nampak hang pun kt menara ni? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahah. Akak meh naik tingkat 17 ni. Sah boleh nmpk saya..hihi. tp pc saya kong. Mail IT tgh repair

      Delete
  6. mesti byk crita menarik tu kan

    ReplyDelete
  7. selamat bekerja... mesti byk idea utk tulis juga tu...

    ReplyDelete
  8. selamat kembali bekerja Ainim......

    ReplyDelete

My friend say: