Wednesday, March 05, 2014

Kisah Hidup 25 Nabi dan Rasul

Assalamualaikum...
Oo..sudah lewat malam baru dapat update blog. Maaf ya. Seharian tiada dirumah kerana pulang ke perak atas urusan kecemasan. 

Pulang dari perak, aku dan cik kembar singgah sebentar di Putrajaya Islamic Book Fair yang sedang berlangsung hingga hujung minggu ini. Haa..nanti aku cerita lebih ya.

Saja nak share salah satu buku yang aku dan kembar beli. Kisah hidup 25 Nabi dan Rasul. Menarik sangat. Walaupun kisah hidup para anbiya ni dah dipelajari since sekolah rendah dulu...tak salah rasanya nak baca lagikan. Ada juga faedanya. Jom baca..

Okay...till meet again

7 comments:

  1. Subhanallah buku yg bagus, karya Abdul Wahab lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya first time baca karya en muhammad abdul wahab ni..

      Delete
  2. Syok ni... Nk cati gak.. Blh bacakan kat anak nnt..

    ReplyDelete
  3. Menarik.. buku tu smpi bila2 pun berguna.. nice sharing Ainim..

    ReplyDelete
  4. ni ilmu yg kekal..tak salah kalau kita membaca pun :)

    ReplyDelete
  5. pernah baca kisah nabi masa zaman sekolah dulu.....

    ReplyDelete

My friend say: