Monday, March 03, 2014

Blogging Berjadual

Assalamualaikum...

Image: Google
Selamat tengah hari semua. Apa khabar? Alhamdulillah..hari ni agak sihat kalau nak dibandingkan beberapa minggu yang lepas. Lamanya tak jenguk blog kesayangan ni. Rindu sesangat.

Cumanya kali ini tak dapat nak blogging sesuka hati dah. Disebabkan keadaan kesihatan yang tak mengizinkan sejak beberapa ketika ini, aku terpaksa menghadkan masa blogging which is masa adalah sangat singkat berbanding masa sebelum ni. Demi kesihatan katanya. 

In Shaa Allah, kalau keadaan kesihatan dah beransur pulih, aku akan kembali bersiaran seperti biasa. Gitu statement kan.

Okay...till meet again

41 comments:

  1. bagus juga ada jadual untuk blogwalking ni...ape pun tk care ainim..

    ReplyDelete
  2. take care anim...semoga lekas sembuh...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya Mama.. In Shaa Allah

      Delete
  3. semoga cepat mendapat balik kesihatan :)

    ReplyDelete
  4. take a good rest anim, biar dulu blog and jangan paksa diri... we'll always be here for you...kitaorang kan sentiasa ada untuk anim...take care my sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam biasa dengar jer kata-kata macam ni... tetapi di mana ya?... hmmmm

      Delete
    2. Thank you Kak Farah..love you all :)

      Delete
  5. be strong and get well soon...started to miss you already :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Sally..Miss you too dear

      Delete
  6. hope dengan penjadualan yang baik dapat dikongsi bersama.....rajin makan ubat yeah Ainim....

    ReplyDelete
  7. salam. semoga cepat sembuh ainim :)

    ReplyDelete
  8. Haaaa... ada hikmah jugak bila tak berapa sihat ni... dapat berblogging mengikut jadual... kalau tengah kurang sihat dah biasakan dengan blogging berjadual, besok masa segar bugar kalau berblogging berjadual mesti lagi kencang tu... apa-apa hal... get well soon :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul En Wafa..Saya percaya setiap apa yang terjadi tu ada hikmah yang tersimpan. Semuanya ketentuan Allah.

      Delete
  9. kak mia harap ainim kuatkan semangat dan semoga cepat sembuh... take care dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Mia..In Shaa Allah kak..saya kuat

      Delete
  10. tc dear akak :)jom terjah blog syira..ada Ga baru..join tau ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Syira...in Shaa Allah kalau sempat akak join ya dik

      Delete
  11. Terbaek.. :)

    Semoga cepat sembuh k..

    ReplyDelete
  12. Setiap kesukaran pasti ada kemudahan & hikmahnya.. Semoga cepat sembuh ye... aamiin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Khir...In Shaa Allah, saya kuat untuk hadapi dugaan ni

      Delete
  13. asslmkm kak.. bnykkan rehat tau.. pham, kdng2 kita tak boleh nak tumpu pada blog je..
    sy pun buat jadual berblog ni.. masa pun terhad je sekarang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mimie..takpe dik. Kita cuba buat yang terbaik ya

      Delete
  14. kena buat jadual gak la mcm nie

    ReplyDelete
  15. Wah.. Sistematik la ainim.. Siap ada jadual..

    ReplyDelete
  16. semoga cepat sembuh , so u can continue bersiaran xD

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads