Thursday, February 20, 2014

Thank You

Assalamualaikum...
Image: Google

Selamat pagi semua. Terima kasih banyak2 di atas doa dan sokongan kalian semua untuk aku dalam beberapa hari ni. Walaupun sangat terbatas masa untuk bersama kalian dalam dunia blog ni tapi aku sangat hargai budi baik kalian yang sudi singgah diblog ini walaupun hanya sekadar membaca entri sakit aku ni.

Walaupun masih belum pulih, tapi aku cuba untuk pastikan blog ni sentiasa ada cerita baru. Mungkin akan set autopublish disebabkan keadaan kesihatan sekarang ini membataskan diri ini untuk aktif seketika. Nak tak nak terpaksa buat...

In Shaa Allah aku akan cuba singgah ke blog korang mana yang terdaya. Perlahanlah sikit rentaknya tapi jangan bimbang...tetap akan cuba singgah. Sekian dahulu.

Okay...till meet again. 
P/s: bermula hari ni akan share progress photo booth projek

13 comments:

  1. sama-sama ainim..moga cpt sembuh ya..tak sabar nak tgk projek ainim

    ReplyDelete
  2. just take k...kesihatan tu lebih penting! (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tk care ainim..kena jaga betul betul kesihatan sampai pulih sepenuhnya...

    ReplyDelete
  4. get well soon....sally takde kawan dah ni :(

    ReplyDelete
  5. take care Ainim...rajin-rajin makan ubat yeah....

    ReplyDelete
  6. musim sekarang kena btul take care..bg cpt2 sembuh yer ^^

    ReplyDelete
  7. Actually dah lega sikit ke masih sakit lagi? Apa-apa pon kena take a good care of yourself la ya... :D.

    ReplyDelete
  8. Take care & semoga cepat sembuh.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. Jaga diri... Bykkn minum air ea musim kering dan pns ni...

    ReplyDelete
  10. x pe.. take ur time,.. yg pnting jaga kesihatan diri tu..

    ReplyDelete

My friend say: