Saturday, February 15, 2014

Teringin Nak Makan Ni...

Assalamualaikum...

Selamat petang semua. Sekarang ni aku masih dipejabat lagi. Hmm..tengah siapkan kerja tapi take 5 jap. Penat woo...
Image: Google
Sebenarnya perut ni lapar sangat. Lepas minum ephyra pagi tadi, cuma breakfast dengan mee sikit je. Itu pun buat alas perut. So, sampai sekarang tak makan lagi. Huhu..bila perut lapar ni, mulalah teringin nak makan itu nak makan ini. Semua makanan ada dalam kepala. TAPI.....bila nak makannya entah la. Aku pun tak sure pukul berapa aku balik ni. Target nak siapkan kerja sampai siap sebab Isnin ni aku nak buat benda lain pulak.

Tengah perut lapar ni, bestnya la kalau dapat makan korean food macam jjampong yang aku makan dengan Sally haritu kat restoran Gomone. Hmm..tak pun, makan KFC ke..hmm, tak pun kalau dapat pemanis mulut kat Ice Room, sedapnya tekak ni. Cuaca pun panas kan. Lagilah seronok je rasa. 

Berangan je la. Kerja tak siap jangan harap nak dapat ke mana-mana. Baiklah...nak sambung buat kerja. Korang makan apa lunch tadi?

Okay...till meet again
p/s: aku blog walking malam karang ya

9 comments:

  1. Kalau dah lapar, memang macam2 la yang kita mengidam nak makan.. ^_^

    ReplyDelete
  2. kalau perut lapar..semua pun rasa nak d makan kan ainim

    ReplyDelete
  3. Teringin nak makan macam2 pulak kan ;D hee

    ReplyDelete
  4. makan roti buat alas perot..roti + telur mata+ sos..perhk...makanan bujang tu..hihi

    ReplyDelete
  5. hihihi...sally g KLCC tadi...Yuk Gae Jang dia x sedap -_-'

    ReplyDelete
  6. Kat Klate tak dok Korean Food.. Klu tidok, nok try jugok..

    #OhMyKlate

    ReplyDelete
  7. perut lapar tekak nie macam-macam nak makan yea tak...

    ReplyDelete
  8. kak, kalau perut lapar, macam2 keinginan nak makan tu..
    silap2 kalau sebut dinasour goreng pun sedap je..haha

    ReplyDelete

My friend say: