Tuesday, February 11, 2014

Tak Lena Tidurku

Assalamualaikum...


Selamat pagi semua. Memandangkan cuaca yang sangat panas sekarang ni, badan ni asyik melekit berpeluh. Huh..ni baru peluh kat dunia, akhirat nanti tak tau macam mana ya. 


Malam tadi seriously memang tak lena tidurku sebab bahang panas tu. Baring tak kena, duduk pun tak kena. Berpeluh je. Aku ni dah la pantang bila berpeluh time tidur. Mulalah rasa nak mandi je. Adoi..sekarang ni kat ofis pun berpeluh sebab air-cond pun suhu 24'c. Hmm..apa nak buat? Redha je la..
Image; Google
Okay...till meet again

28 comments:

  1. mrning ainim..emm sabar je la ya ainim..kat cne sejuk ada gak ujan turun

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning lya. sabar je la kan. sini langsung takde hujan

      Delete
  2. salam ainim..morning...biasalah cuaca sekarang nie..dok dlam air cond pun rasa panas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning Kak Aida..tu la kak..berpeluh

      Delete
  3. hihi, mama pun sama.... berpeluh-peluh dibuatnya..

    ReplyDelete
  4. akak pun sama, kalau panas memang tak boleh nak tidur, buatlah kot mana pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak...saya takleh tido malam tadi

      Delete
  5. sama lah ainim.. malam2 tidoq basah baju. kipas ada pon macam tak dak.. kerap pulak terjaga berkali2 pulak tu... bila lah nak jadi sejuk balik ya... :)

    ReplyDelete
  6. tapi kalau saya, tidur jela...dah mata ngantuk...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak bolehlah mama..kesian diri ini

      Delete
  7. alhamdulillah. ciksu di sini so far ok ok je.xla panas sgt.

    ainim, trima kasih ye :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciksu duk mana? bestnya. putrajaya ni panas sgt

      Delete
  8. aah skrg ni mmg rasa panassss je kannn

    ReplyDelete
  9. Sekarang memang musim panas. Tapi ok la juga. Selamat kat rumah pakai kipas besar macam kedai makan. Hehehe..

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumah ni ruang tamu je ada dua kipas siling pun tak jalan...panas gak

      Delete
  10. skrg wktu mlm mmg panas..berbahang...

    ReplyDelete
  11. Oh... really sorry to hear that. Normally when the weather gets too hot, its a sign that it's gonna rain and rain when it ends. Just hope that everything will be fine as usual soon.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopefully Mr Wafa....harap akan ada hujan yang turun

      Delete
  12. a'ah lah kan.. panas betul dah terasa cuaca sekarang ni..

    ReplyDelete
  13. kipas sentiasa on kalau balik rumah...suka dok opis sebab ada air-cond....

    ReplyDelete
  14. Sally siap set 16 lagi..sebab panas sgt -_-'

    ReplyDelete
  15. cuaca sekarang mmng boleh tahan panas nya.. sabar je la kak..

    ReplyDelete

My friend say: