Wednesday, February 05, 2014

Senarai Pemenang 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua!!!! Seperti yang dijanjikan semalam, pepagi ni aku nak announce senarai pemenang bagi 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah yang telah berlangsung sepanjang pertengahan bulan lepas. Alhamdulillha, sebanyak 110 penyertaan yang diterima walaupun ada yang last-last minit. Aku kira jugalah sebab ini kali pertama buat giveaway. Kiranya tak strict sangat untuk cubaan pertama buat giveaway ni. In Shaa Allah, kalau ada rezeki aku akan buat lagi ya.
http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://adriana-contestga.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://johndownloadfree.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://just2saywhatever.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://sicomotizati.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://setiasmile.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://beautifully98.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://aisyasyahar.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://faralalalala.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://nuraaisy.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
http://nanakimie.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html
Rujukan senarai peserta di SINI
Tahniah kepada semua pemenang. Sila tuntut hadiah anda di Fanpage Blog Ainim Rashihah dengan menghantar mesej beserta maklumat seperti berikut:
URL Blog:
No. Penyertaan:
Nama Penuh:
Alamat:
Emel:
Sila ambil maklum bahawa, tempoh masa untuk menuntut hadiah adalah sehingga 9 Februari 2014. Sekiranya hadiah tidak dituntut oleh pemenang, maka cabutan akan dilakukan semula. Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. In Shaa Allah, ada peluang kita berjumpa lagi di Giveaway kedua ya.

Okay...till meet again

54 comments:

  1. tahniah semua pemenang..ehh keychain dari sabah tu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. haah Lya..keychain masa kita gi sabah haritu

      Delete
  2. alhamdulillah......tq sis!nak buku smile..nak buku smile,hihi^^

    ReplyDelete
  3. tahnia pada pemenang..... best tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..lega dapat umumkan pemenang kak

      Delete
  4. x sempat nak join. huhuhu
    tahniah kpd semua pemenang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak..ada lagi ga yang saya akan buat nanti..hehe

      Delete
  5. majok ahh tak menang...hahaha...congrats semua :D

    ReplyDelete
  6. (_ _) belom rezeki kita lagi ...

    congrats la kat semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe Nat..ada rezeki lain nanti ya

      Delete
  7. Tahniah kepada semua pemenang..! :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang. hehe tahniah kak ainim jugak dah settle semua kerja utk giveaway ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la Chaca..lega dah kepala akak..tinggal nak pos hadiah je

      Delete
  9. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  11. ok sally dengan akak tak menang, kita majuk...ekekekeke...tak adalah...tahniah kepada para pemenang...

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat para pemenang..takder rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Kak..ada rezeki lain nanti ya

      Delete
  13. Replies
    1. takpe kak..nanti kita buat ga lagi ya

      Delete
  14. Weeee~~~
    congrats to all winners hikhik <3333

    ReplyDelete
  15. BERJAYA DAH!! tp mama tak berjaya, takpe.. tetap support!..

    ReplyDelete
  16. Congratulations to all WINNERS!! :D

    ReplyDelete
  17. yea...x der rezeki..tahniah semua..:)

    ReplyDelete
  18. tahniah pada pemenang...bkn rezeki suzy kali ini.. :)

    ReplyDelete
  19. yeay!Alhamdulillah menang.. :D

    ReplyDelete
  20. tahniah semua pemenang..belum ada rezeki lagi..

    ReplyDelete
  21. tahniah pemenang... xda rezeki kali nie..

    ReplyDelete
  22. akak saya baru balik dari kem
    saya boleh tuntut hadiah lagi tak ?

    ReplyDelete
  23. As salam kak AINIM.... ena nk tumpang lalu boleh x?


    (^_^) ANDA SEMUA TELAH DI TAG! termasuk kak ainim!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete

My friend say: